Hotel_PTC

Hotel PTC+

on januari 3, 2014
Perfecte plek voor een volledig verzorgd vergaderarrangement of een weekendje Veluwe. Aan de rand van Ede ligt het leerwerkhotel PTC+, een hotel met 48 nieuwe tweepersoonskamers, een restaurant, een gezellige bar en drie uitstekend toegeruste zalen. Hotel PTC+ is gevestigd aan de Zandlaan op de Edese kenniscampus, dichtbij de A12 en de A30 en makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De drie vergaderzalen van PTC+ kunnen gecombineerd worden voor zowel grote als kleine groepen. De capaciteit van de grootste zaal is 350 zitplaatsen. De vergaderzalen bieden u een comfortabele inrichting met voldoende daglicht. U kunt bij ons een vergaderarrangement boeken compleet met alle benodigde audiovisuele middelen. Hotel PTC+ is ook een prima uitvalsbasis voor een weekendje ontdekken en ontspannen op de Veluwe.

Gastvrijheid leren door kennis te delen
Hotel PTC+ heeft een samenwerkingsverband met Praktijkopleider PTC+, het Groenhorst College, Christelijke scholengemeenschap Het Streek, ROC A12 en de Christelijke Hogeschool Ede. Het doel van dit samenwerkingsverband is om gastvrijheid te leren door kennis te delen.

Innerlijke mens
Voor uw zakelijke ontbijt, lunch en diner kunt u terecht in ons à la carte Restaurant EatCetera. Het restaurant is 7 dagen per week van 07.00 uur tot 23.00 uur geopend. Alle gerechten in Restaurant EatCetera worden bereid met verse seizoensgebonden producten. Na het diner bent u van harte welkom om met uw gezelschap aan de bar of op het terras te borrelen en te relaxen. Wandelend of fietsend er op uit Hotel PTC+ is een prima uitvalsbasis voor een midweek of een weekendje er op uit. De gemeente Ede grenst aan de westflank van de Veluwe en ligt centraal in de zuidelijke Gelderse Vallei. Wandelend of fietsend kunt u de prachtige groene omgeving verkennen. Laat u verrassen door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en de prachtige uiterwaarden van de Rijn. Op korte afstand vindt u diverse attracties zoals Ouwehands Dierenpark, Paleis het Loo, Burgers’ Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller Müller Museum en het Nederlands Openluchtmuseum. Dit zijn tevens ideale locaties om gebruik van te maken voor bijvoorbeeld uw teambuildingactiviteiten.

PTC

Hotel PTC+

Zandlaan 27

6717 LN Ede

T +31-(0)318-712066

[email protected]

www.hotelptcplus.nl

1_Linkedin2_Facebook3_Twitter

Love me with a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current [email protected] *