Hoteldewereld

Hotel de Wereld

on maart 5, 2014
Historische pleisterplaats met culinaire ambities en een ambiance om kordaat tot zaken te komen. Op deze historische pleisterplaats kunt u in een kleinschalige maar elegante setting volledig tot rust komen in een hotel met ouderwetse welgemeende gastvrijheid en optimale service. Hotel de Wereld is een pittoresk viersterren hotel met een rijke historie, gelegen aan het 5 Mei Plein in het centrum van de stad Wageningen. Het hotel beschikt over veertien ruime hotelkamers, waaronder drie suites met aparte zit- en slaapkamer. Smaakvol en eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.

Inspiratie voor succesvol zaken doen
Met Hotel de Wereld kiest u een plek die motiveert en inspireert tot goed overleg, maximale betrokkenheid en voortvarende besluitvorming. Met drie zalen en twee boardrooms biedt het hotel een verrassende ambiance voor serieuze aangelegenheden. Groepen tot 60 personen kunnen confereren in de Grote Capitulatiezaal en gezelschappen tot 40 personen in de Prins Bernhard Serre. De Kleine Capitulatiezaal biedt ruimte aan 20 personen en twee boardrooms op de verdieping ieder aan 8 personen.

Culinair genieten
Hotel de Wereld staat ook voor culinair genieten en beschikt over drie bijzondere restaurants, allen op loopafstand. Restaurant O Mundo is gevestigd in Hotel de Wereld en is bekroond met een Michelinster. De keukenbrigade serveert op verzoek een op maat gemaakte lunch of een diner voor uw gezelschap tijdens of na uw vergadering, in het restaurant of op uw vergaderplek. Heeft u thuis of op een andere locatie een diner, een receptie of een feest? Het cateringteam van Restaurant O Mundo neemt u graag alle culinaire zorgen uit handen.

Brasserie DrinksandBites is het eigenwijze zusje van Restaurant O Mundo. DrinksandBites heeft een Mediterrane inrichting waarin u op een ontspannen manier kunt genieten van een heerlijke lunch of een diner met uw relaties. De ruimte is eveneens af te huren voor speciale gelegenheden. DrinksandBites is centraal gelegen aan het marktplein in het centrum van Wageningen.

Restaurant Kelly’s vindt u recht tegenover Hotel de Wereld aan het 5 Mei Plein. Het eeuwenoude rijksmonument is zorgvuldig gerestaureerd en eigentijds ingericht. Samen met de royale besloten stadstuin is onze stadsboerderij een bijzondere plek voor recepties, feesten en partijen.

Dewereld

Hotel de Wereld

5 mei plein 1

6703 CD Wageningen

T +31-(0)317-460444

[email protected]

www.hoteldewereld.nl

1_Linkedin2_Facebook3_Twitter

Love me with a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current [email protected] *