HofVWageningen

Hof van Wageningen

on april 3, 2014
Hof van Wageningen
Hotel en congrescentrum Hof van Wageningen: dé gelegenheid voor elke gelegenheid. Meedenken en flexibel anticiperen op uw wensen vormen het fundament van onze dienstverlening aan u als zakelijke opdrachtgever. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1.500 personen) en bijna 200 hotelkamers heeft Hof van Wageningen de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst worden de (audiovisuele) middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering compleet voor u verzorgd.

Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar
Hof van Wageningen is centraal gelegen in Nederland, dichtbij de A12, de A15, de A30 en de A50. Het hotel en congrescentrum is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer (busstation op 250 meter). Wageningen ligt aan de rand van de Veluwe en de Betuwe, in een verrassend veelzijdige en mooie groene omgeving. Op korte afstand vindt u diverse attracties en bezienswaardigheden zoals Beeldengalerij Het Depot, de Arboretum Tuinen op de Wageningse berg, Ouwehands Dierenpark, Paleis het Loo, Burgers’ Zoo, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Kröller Müller Museum en het Nederlands Openluchtmuseum. Ideale locaties om bijvoorbeeld voor uw teambuildingactiviteiten gebruik van te maken.

Sfeervolle zalen voor feesten, recepties beurzen en andere evenementen
Voor een voedzaam ontbijt, een smakelijke lunch en een lekker diner bent u van harte welkom in ons à la carte Restaurant EatCetera. Het restaurant is 7 dagen per week van 07.00 uur tot 23.00 uur geopend (keuken is tot 21.30 uur geopend). Alle gerechten worden bereid met verse producten en zijn seizoensgebonden. In de sfeervolle naastgelegen zalen kunt u genieten van heerlijke buffetten, lunches en diners. Deze zalen zijn bovendien zeer geschikt voor feesten, recepties, beurzen en andere evenementen met een capaciteit tot 850 personen. De aankleding en de inrichting van de zalen kan flexibel naar uw wensen worden vormgegeven tot een ideale plek om uw gasten met persoonlijke aandacht en comfort te ontvangen.

Sportsbar Down Under
Sportsbar Down Under is de plek om uw dag in Hof van Wageningen in ontspannen sfeer af te sluiten. Deze gezellige bar in het souterrain van het hotel kan ook compleet en exclusief voor een borrel of receptie afgehuurd worden. De bar beschikt over een poolbiljart en flatscreen tv’s en is van maandag tot en met zaterdag geopend van 17.00 tot 24.00 uur.

HofvWageningen

Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum

Lawickse Allee 9

6701 AN Wageningen

T 31-(0)317-490133

F 31-(0)317-426243

www.hofvanwageningen.nl

[email protected]ofvanwageningen.nl

1_Linkedin2_Facebook3_Twitter

Comments are closed.