MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven naar duurzaamheid in elk bedrijfsproces. Bij iedere bedrijfsbeslissing maken we een afweging tussen verschillende belangen: de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties. We zorgen voor een transparant bedrijfsbeleid en dit levert betrokkenheid op van alle partijen.

De stijgende vraag naar duurzame producten en diensten zorgt ervoor dat onze locaties steeds meer gericht zijn op duurzaamheid. Wij willen graag een steentje bijdragen aan de maatschappij en het milieu niet teveel belasten. 60% van de goederen worden binnen een straal van 15 kilometer ingekocht. Op deze manier houden we de producten lokaal, stimuleren we de lokale economie en beperken we de transportkosten.

Verder investeren wij in onze medewerkers, we zorgen ervoor dat ze trots zijn op de groep waarin ze werken en hebben een platte organisatie. Mensen met een beperking krijgen een kans om in één van de locaties te participeren. Er zijn verschillende samenwerkingsverbanden afgesloten met gemeentes en UWV om medewerkers te plaatsen.

We kunnen zeggen dat we een betrokken organisatie zijn. Betrokken bij onze klanten en onze medewerkers. Maar ook betrokken ook bij lokale activiteiten. Daarom sponsoren we graag sportclubs, culturele instellingen en maatschappelijk betrokken partijen. Sponsoring is immers één van de bouwstenen voor een goede, langdurige relatie.